divendres, 27 de febrer del 2009

MOLEROS A LA MOLA !!

Hola gent de Menorca!!
Nosaltres ara també començarem a treballar la flora, un cop tinguem enllestides quatre coses que tenim a mitges.
De mentres, us deixem unes imatges de la sortida que varem fer els de La Mola, al Puig de la Mola, o com diem nosaltres, a la Mola, perseguint el nostre objectiu de conèixer el Garraf.
Si cliqueu aquí podreu veure un mapa de la zona que varem caminar: just van anar pel camí del mig que no està marcat de blau. La gran taca blanquinosa de la dreta és la pedrera d'Olesa, d'on s'extreu pedra i calç.
Són dos hores llargues de camí d'anada que nosaltres varem fer en tres (anavem xino-xano). Varem tornar en un parell d'horetes i per un camí diferent. Ens vam cansar una mica, però valia la pena.
La panoràmica des de dalt de La Mola és fantàstica: es pot veure perfectament la plana del Penedès, tot el massís del Garraf, l'Ordal, el mar... i permet situar-te perfectament. No vam tenir sort i el dia, tot i que assoleiat, estava molt calitjós i el mar només el vam poder intuir. Us deixem aquesta foto (cliqueu) d'un altre dia en el que si que es pot veure el mar, des de dalt de La Mola.
El Puig de la Mola no és el cim més alt del Garraf ni tampoc el més alt d'Olesa, però permet aquestes vistes tant fantàstiques de l'entorn i el nostre poble.
Ens veiem per aquí!!!